Connie Roozen

Connie is voormalig partner van EY en heeft in 2012 besloten om samen met Hendrik een eigen kantoor op te richten. Dit bleek een perfecte keuze, nog meer dan voorheen kon ze zich vanaf dat moment toeleggen op haar klanten en het geven van eenduidige adviezen. Binnen haar werk heeft ze een passie voor de scheepvaart, maar het advieswerk aan de semi-overheid vindt ze minstens zo uitdagend. Kenmerkend voor haar is de kracht van verbinding. Ze weet niet alleen mensen en bedrijven aan elkaar te koppelen, maar ook oplossingen aan problemen.

Connie Roozen is afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg. Zij heeft 15 jaar bij EY gewerkt, waarvan de laatste 3 jaar als Partner.

Mobiel:(+31) (0) 6 51 22 64 04
E-mail:connie.roozen@cb-more.com

Hendrik Boonstra

Hendrik heeft zijn succesvolle loopbaan opgegeven omdat hij dacht “het kan beter”. Binnen C&B More wil hij dit elke dag waarmaken. Hij staat dan ook bekend om zijn vastberadenheid en innoverend vermogen. Hij geniet van het vinden van verrassende oplossingen en gaat net zolang door totdat het doel is bereikt.

Hendrik is afgestudeerd in Bedrijfskunde (Financieel Waarde Management) en Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hij heeft als belastingadviseur bij PwC en EY (Ernst&Young) gewerkt.

Mobiel:(+31) (0) 6 47 09 01 50
E-mail:hendrik.boonstra@cb-more.com

Martijn van der Kroon

Martijn kan worden beschreven als een betrokken expert. Iemand met zeer veel kennis van zaken die altijd op zoek is naar het beste voor zijn cliënt. Hij wil absoluut alles weten van zijn gesprekpartners en stopt niet met vragen voordat hij tevreden is. Deze nieuwsgierigheid dient maar één doel, 100% zeker zijn dat hij het beste advies geeft.

Martijn heeft Economie (cum laude) en Fiscaal Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). In 2013 heeft hij de postmaster Europese Fiscale Studies (Directe Belastingen) aan de EUR afgerond. Martijn heeft als belastingadviseur (specialist Personal Tax Services) bij EY gewerkt en is als universitair docent Fiscale Economie aan de EUR verbonden geweest. Hij heeft geregeld in fiscale vakbladen gepubliceerd.

Mobiel:(+31) (0) 6 11 51 03 85
E-mail:martijn.vanderkroon@cb-more.com

Gülsev Yıldızturan

Gulsev is gespecialiseerd in internationale advisering van multinationals. Zij adviseert cliënten over het opzetten van fiscaal efficiënte structuren, waaronder: reorganisaties, schuldherstructureringen, private equity en verrekenprijsregels. Naast haar solide inhoudelijke fiscale kennis, gelooft zij dat heldere communicatie, aandacht voor de klant en snelle beschikbaarheid voor overleg en vragen, de belangrijkste factoren zijn voor een succesvolle samenwerking.

Gulsev heeft haar Master Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Gulsev begon haar carrière bij de belastingafdeling van Grant Thornton Nederland. Ze zette haar carrière voort bij internationale belastingkantoren gevestigd in Rotterdam en Amsterdam.

Mobiel:(+31) (0) 6 11 84 70 08
E-mail:gulsev@cb-more.com

Enno Fransen

Enno is een doorzetter pur sang die zich maximaal inzet voor zijn cliënten. Zijn drive is daarbij even eenvoudig als doeltreffend, hij wil hét verschil maken voor zijn cliënten. Hij kan er dan ook echt van genieten om in een complexe situatie met heldere, begrijpelijke en passende oplossingen voor de cliënt te komen. De kracht van een goed advies zit namelijk in de eenvoud.

Enno is afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Hanzehogeschool te Groningen en Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Hij heeft ruim 7 jaar als belastingadviseur bij EY gewerkt.

Mobiel:(+31) (0) 6 15 10 51 65
E-mail:enno.fransen@cb-more.com

Emiel Wagenaar

Met gretigheid heeft Emiel de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan als belastingadviseur. Vanaf het begin merkte hij hoeveel plezier hij haalde uit het vinden van slimme, gegronde oplossingen voor zijn klanten. Zijn leergierigheid en ambitie om te komen tot de beste belastingadviezen hebben hem en C&B More uiteindelijk samengebracht.

Emiel is afgestudeerd als fiscaal econoom aan de Hanzehogeschool in Groningen en heeft aan de Rijksuniversiteit Groningen zijn master Fiscaal Recht afgerond. Daarnaast heeft hij o.a. als belastingadviseur bij Countus accountants en adviseurs gewerkt.

Mobiel:(+31) (0) 6 29 48 40 99
E-mail:emiel.wagenaar@cb-more.com

Natascha Boink

‘Er gaat niets boven Groningen’ voelt voor Natascha niet onbekend, ze ruilde de rustige omgeving van de Achterhoek in voor het levendige Groningen. Zij zoekt in alles een uitdaging, deze brandstof zorgt voor een positieve ontwikkeling in kennis en kunde. Natascha is leergierig en analytisch erg sterk, dat maakt dat zij tot een compleet en weloverwogen advies komt.
Natascha is in 2018 afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Zij heeft als belastingadviseur bij Flynth adviseurs en accountants gewerkt.

Mobiel:(+31) (0)6 25034206
E-mail:natascha.boink@cb-more.com

Jolanda Vermeer

Jolanda is in december 2020 gestart als Belastingadviseur bij C&B More. Waar Jolanda voorheen gespecialiseerd was in het adviseren van overwegend internationaal opererende cliënten op een transactiebasis, oriënteert zij zich bij C&B More op de vele verschillende facetten die de fiscaliteit te bieden heeft. Als geboren en getogen Rotterdammer, steekt Jolanda graag de handen uit de mouwen. Zij neemt anderen ook graag mee in haar enthousiasme en is daarmee een echte teamspeler.

Jolanda heeft de Bachelors Fiscaal Recht en Rechtsgeleerdheid afgerond en is afgestudeerd als fiscaal jurist (2017) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Voorheen is Jolanda werkzaam geweest als belastingadviseur bij EY waar zij heeft gewerkt op de afdeling fusies & overnames (transaction tax).

Mobiel:(+31) (0) 6 15 22 06 36
E-mail:jolanda.vermeer@cb-more.com

Pavel Jersak

Als beginnend fiscalist is Pavel ambitieus en leergierig. Al vrij snel merkte hij hoe leuk het is om in de fiscaliteit te werken door de steeds veranderende wet- en regelgeving. Na een stage bij de Belastingdienst, wil Pavel nu op onze aangiftepraktijk zoeken naar de beste oplossing voor onze cliënten.

Pavel is in 2019 afgestuurd in Finance, Tax and Advice aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Mobiel:(+31) (0)6 50404390
E-mail:pavel.jersak@cb-more.com

Niels Huisman

De fiscale wet- en regelgeving verandert constant, dit vraagt om iemand die leergierig en innovatief is. Deze eigenschappen zijn Niels op het lijf geschreven. Als beginnend fiscalist gaat Niels geen uitdaging uit de weg en haalt hij voldoening uit het behalen van het beste resultaat voor de cliënten door doelbewust te werk te gaan. Na zijn stage bij Aaabee Accountants & Adviseurs wil hij zich nu graag verder ontwikkelen op fiscaal gebied op onze aangiftepraktijk.

Niels is in 2020 afgestudeerd in Finance, Tax and Advice aan de Hanzehogeschool in Groningen.

Mobiel:(+31) (0) 6 15 52 66 90
E-mail:niels.huisman@cb-more.com

Natasja van der Zon

Natasja is een echte ‘spin in het web’. Ze vind het heerlijk om breed inzetbaar te zijn, ze is leergierig, stressbestendig en plannen, regelen en organiseren passen perfect bij haar! In de functie van officemanager is Natasja dus ook echt op haar plaats!

Natasja is in 2012 afgestudeerd in International business & management aan de hogeschool van Rotterdam.

Mobiel:(+31) (0) 6 11 92 07 11
E-mail:natasja.vanderzon@cb-more.com

Karin Schuring

Met enthousiasme en toewijding werkt Karin binnen de aangiftepraktijk van C&B More. Zij haalt de meeste voldoening uit het ontrafelen en oplossen van de aangiftepuzzel voor haar klanten, om vervolgens tot een betrouwbaar advies te komen. Dit doet ze in alle openheid en met een flinke dosis Groningse nuchterheid.

Karin is afgestudeerd in zowel Fiscale Economie als in Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Gedurende haar opleiding Bedrijfskunde ontdekt zij dat haar passie ligt bij het fiscaal recht en daarom heeft zij tevens de master Fiscaal Recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast het studeren heeft zij zowel in de randstad als in Groningen werkervaring opgedaan als belastingadviseur.

Mobiel:(+31) (0)6 27105643
E-mail:karin.schuring@cb-more.com

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies.
Annuleren