Connie Roozen

Connie is voormalig partner van EY en heeft in 2012 besloten om samen met Hendrik een eigen kantoor op te richten. Dit bleek een perfecte keuze, nog meer dan voorheen kon ze zich vanaf dat moment toeleggen op haar klanten en het geven van eenduidige adviezen. Binnen haar werk heeft ze een passie voor de scheepvaart, maar het advieswerk aan de semi-overheid vindt ze minstens zo uitdagend. Kenmerkend voor haar is de kracht van verbinding. Ze weet niet alleen mensen en bedrijven aan elkaar te koppelen, maar ook oplossingen aan problemen.

Connie Roozen is afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg. Zij heeft 15 jaar bij EY gewerkt, waarvan de laatste 3 jaar als Partner.

Mobiel:(+31) (0) 6 51 22 64 04
E-mail:connie.roozen@cb-more.com

Hendrik Boonstra

Hendrik heeft zijn succesvolle loopbaan opgegeven omdat hij dacht “het kan beter”. Binnen C&B More wil hij dit elke dag waarmaken. Hij staat dan ook bekend om zijn vastberadenheid en innoverend vermogen. Hij geniet van het vinden van verrassende oplossingen en gaat net zolang door totdat het doel is bereikt.

Hendrik is afgestudeerd in Bedrijfskunde (Financieel Waarde Management) en Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Hij heeft als belastingadviseur bij PwC en EY (Ernst&Young) gewerkt.

Mobiel:(+31) (0) 6 47 09 01 50
E-mail:hendrik.boonstra@cb-more.com

Martijn van der Kroon

Martijn kan worden beschreven als een betrokken expert. Iemand met zeer veel kennis van zaken die altijd op zoek is naar het beste voor zijn cliënt. Hij wil absoluut alles weten van zijn gesprekpartners en stopt niet met vragen voordat hij tevreden is. Deze nieuwsgierigheid dient maar één doel, 100% zeker zijn dat hij het beste advies geeft.

Martijn heeft Economie (cum laude) en Fiscaal Recht gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR). In 2013 heeft hij de postmaster Europese Fiscale Studies (Directe Belastingen) aan de EUR afgerond. Martijn heeft als belastingadviseur (specialist Personal Tax Services) bij EY gewerkt en is als universitair docent Fiscale Economie aan de EUR verbonden geweest. Hij heeft geregeld in fiscale vakbladen gepubliceerd.

Mobiel:(+31) (0) 6 11 51 03 85
E-mail:martijn.vanderkroon@cb-more.com

Gülsev Yıldızturan

Gulsev is gespecialiseerd in internationale advisering van multinationals. Zij adviseert cliënten over het opzetten van fiscaal efficiënte structuren, waaronder: reorganisaties, schuldherstructureringen, private equity en verrekenprijsregels. Naast haar solide inhoudelijke fiscale kennis, gelooft zij dat heldere communicatie, aandacht voor de klant en snelle beschikbaarheid voor overleg en vragen, de belangrijkste factoren zijn voor een succesvolle samenwerking.

Gulsev heeft haar Master Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond. Gulsev begon haar carrière bij de belastingafdeling van Grant Thornton Nederland. Ze zette haar carrière voort bij internationale belastingkantoren gevestigd in Rotterdam en Amsterdam.

Mobiel:(+31) (0) 6 11 84 70 08
E-mail:gulsev@cb-more.com

Enno Fransen

Enno is een doorzetter pur sang die zich maximaal inzet voor zijn cliënten. Zijn drive is daarbij even eenvoudig als doeltreffend, hij wil hét verschil maken voor zijn cliënten. Hij kan er dan ook echt van genieten om in een complexe situatie met heldere, begrijpelijke en passende oplossingen voor de cliënt te komen. De kracht van een goed advies zit namelijk in de eenvoud.

Enno is afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Hanzehogeschool te Groningen en Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Hij heeft ruim 7 jaar als belastingadviseur bij EY gewerkt.

Mobiel:(+31) (0) 6 15 10 51 65
E-mail:enno.fransen@cb-more.com

Natascha Boink

‘Er gaat niets boven Groningen’ voelt voor Natascha niet onbekend, ze ruilde de rustige omgeving van de Achterhoek in voor het levendige Groningen. Zij zoekt in alles een uitdaging, deze brandstof zorgt voor een positieve ontwikkeling in kennis en kunde. Natascha is leergierig en analytisch erg sterk, dat maakt dat zij tot een compleet en weloverwogen advies komt.
Natascha is in 2018 afgestudeerd in Fiscale Economie aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Zij heeft als belastingadviseur bij Flynth adviseurs en accountants gewerkt.

Mobiel:(+31) (0)6 25 03 42 06
E-mail:natascha.boink@cb-more.com

Pavel Jersak

Als beginnend fiscalist is Pavel ambitieus en leergierig. Al vrij snel merkte hij hoe leuk het is om in de fiscaliteit te werken door de steeds veranderende wet- en regelgeving. Na een stage bij de Belastingdienst, wil Pavel nu op onze aangiftepraktijk zoeken naar de beste oplossing voor onze cliënten.

Pavel is in 2019 afgestuurd in Finance, Tax and Advice aan de Hanzehogeschool te Groningen.

Mobiel:(+31) (0)6 50 40 43 90
E-mail:pavel.jersak@cb-more.com

Karin Schuring

Met enthousiasme en toewijding werkt Karin binnen de aangiftepraktijk van C&B More. Zij haalt de meeste voldoening uit het ontrafelen en oplossen van de aangiftepuzzel voor haar klanten, om vervolgens tot een betrouwbaar advies te komen. Dit doet ze in alle openheid en met een flinke dosis Groningse nuchterheid.

Karin is afgestudeerd in zowel Fiscale Economie als in Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool Groningen. Gedurende haar opleiding Bedrijfskunde ontdekt zij dat haar passie ligt bij het fiscaal recht en daarom heeft zij tevens de master Fiscaal Recht afgerond aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast het studeren heeft zij zowel in de randstad als in Groningen werkervaring opgedaan als belastingadviseur.

Mobiel:(+31) (0)6 27 10 56 43
E-mail:karin.schuring@cb-more.com

Rogier Ramtour

Na zijn afstudeeronderzoek bij C&B More is Rogier werkzaam gebleven binnen de aangiftepraktijk van C&B More. Door middel van een kritische houding en een natuurlijke nieuwsgierigheid wil hij zijn steentje bijdragen binnen de aangiftepraktijk en de cliënten vanuit de aangifte voorzien van een passend advies.

Rogier combineert op dit moment het werken in de praktijk samen met zijn studie Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Mobiel:(+31) (0)6 15 40 87 10
E-mail:rogier.ramtour@cb-more.com

Jelmer Hollanders

De Rotterdamse ‘recht door zee’-mentaliteit is kenmerkend voor Jelmer zijn aanpak tijdens het behandelen van complexe fiscale vraagstukken. Hij krijgt veel energie van het zoeken naar oplossingen op maat voor de unieke uitdagingen die de fiscale praktijk van C&B More met zich mee brengt. Zijn enorme drive om te blijven leren zorgt voor een progressieve ontwikkeling van zijn kennis van het fiscale vakgebied.

Jelmer is in 2020 afgestudeerd in Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Ook heeft hij bij verschillende kantoren werkervaring opgedaan als belastingadviseur.

Mobiel:(+31) (0) 6 15 22 06 36
E-mail:jelmer.hollanders@cb-more.com

Laurents de Lange

Laurents is leergierig en van alle markten thuis. Met zijn ervaring in de samenstel- en de aangiftepraktijk bij een accountantskantoor en met zijn huidige functie als belastingadviseur is hij breed geïnteresseerd. Naast zijn voorliefde voor cijfers ziet hij het fiscale recht als een puzzel en zet hij door tot hij de gewenste oplossing heeft gevonden.

Laurents is afgestudeerd in Accountancy & Controlling aan de Rijksuniversiteit Groningen en combineert nu de Master Fiscaal Recht aan de Rijksuniversiteit Groningen met het werk als belastingadviseur. Hij heeft werkervaring opgedaan als assistent-accountant en heeft als ZZP’er zijn eigen administratiekantoor gerund.

Mobiel:(+31) (0) 6 15 52 66 90
E-mail:laurents.delange@cb-more.com

Martine Liedmeier

In een team van specialisten is het fijn om een generalist toe te voegen. Martine is deze generalist. Ze pakt op wat nodig is en zoekt uit hoe dit het best aangepakt kan worden. Een duizendpoot met goed overzicht, maar ook oog voor detail. Zij regelt alle interne zaken: van het opstellen van de facturen, onze evenementen, de correspondentie tot en met de koffie aan toe. Met een loopbaan in het bedrijfsleven, de advocatie en de culturele sector heeft ze veel aansluiting met onze cliënten.

Mobiel:(+31) (6) 11 92 07 11
E-mail:martine.liedmeier@cb-more.com

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies.
Annuleren