C&B More breidt uit! Wij stellen u voor …

Wij stellen u voor…

Natascha Boink

Natascha is per 1 februari werkzaam als belastingadviseur bij ons kantoor in Groningen. Zij heeft 2,5 jaar ervaring in accountancy & fiscale advisering binnen het MKB en de agrarische sector. In 2018 rondde Natascha haar Master fiscale economie aan de Rijksuniversiteit Groningen af.

 

Pavel Jersak

Pavel is per eind januari bij ons kantoor in Groningen gestart op de aangiftepraktijk. Tijdens zijn studie heeft Pavel een halfjaar stage gelopen bij de Belastingdienst, zodat hij ook vanuit die hoek inzichten meebrengt. Pavel is in 2019 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool Groningen in de richting Finance, Tax and Advice.

 

Jeffrey Jeuring

Jeffrey is een 4de jaars student Finance, Tax & Advice aan de Hanze hogeschool in Groningen. Eind 2019 is hij onze aangiftepraktijk komen versterken, terwijl hij tegelijkertijd bezig is om zijn studie af te ronden. Jeffrey zal ook zijn afstudeeronderzoek bij C&B More uitvoeren.

 

Cees Hanenburg

Cees loopt per 1 februari stage op onze kantoor in Groningen. Hij zal voor een periode van 5 maanden zowel onze aangifte- als adviespraktijk ondersteunen. voor de periode tot eind mei. Cees zit momenteel in het derde jaar van zijn opleiding Finance, Tax and Advice aan de Hanzehogeschool Groningen.

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies.
Annuleren