Vacature voor fiscaal adviseur voor ons kantoor in Groningen

Wij zoeken een fiscaal adviseur voor ons kantoor in Groningen.

Wie zijn wij?

C&B More is een jong en ambitieus belastingadvieskantoor. Wij willen voor onze cliënten het verschil maken. Hoogwaardige, kwalitatieve goede fiscale advisering staat bij ons voorop. Wij houden van out-of-the-box oplossingen, maar ook van korte lijnen.

Wij zijn gespecialiseerd in de fiscale advisering aan familiebedrijven, scheepvaartbedrijven, zorginstellingen, algemeen nut beogende instellingen en vastgoedondernemingen. Wij zijn lid van de NOB. Wij hebben vestigingen in Rotterdam en Groningen. Voor beide kantoren zoeken wij versterking.

Wat bieden wij?

Wij bieden een open en ontspannen werkomgeving. Wij geloven in eigen initiatief en het nemen van verantwoordelijkheid. Wij zijn een jong, snel groeiend kantoor. Bij ons kun je je eigen werk inplannen en zelfstandig werken. Wij zijn op zoek naar collega’s die het verschil willen maken en samen verder willen groeien.

Wat zoeken wij?

Jij hebt één of meer academische opleidingen afgerond (fiscale economie / fiscaal recht). Je bent gestart met de opleiding bij de NOB of deze is (bijna) afgerond. Je hebt circa 3 jaar ervaring in de praktijk. Je bent klantgericht, werkt gemakkelijk samen met anderen en wil graag het beste uit jezelf te halen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.

Je kunt je CV sturen aan hendrik.boonstra@cb-more.com of neem contact op met Hendrik op 06 47090150 voor meer informatie.

Meer informatie?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op
Deze website maakt gebruik van cookies.
Annuleren